Welkom

RELAXO, het Latijnse woord voor ontspanning, is de overkoepelende naam voor een innovatieve benadering tot “Energy Management en Mental Hygiene”.

RELAXO Balance Programma van BestOfYourself is ontwikkeld ter ondersteuning van werkgevers en werknemers. Het gaat om de uitdagingen rondom stress en stress gerelateerde ziektes zoals burnout en stress verzuim te overwinnen. Relaxo richt zich op om persoonlijke en zakelijke groei te faciliteren.

De kracht van RELAXO is dat de resultaten verbluffend en duurzaam zijn, ze worden gerealiseerd in relatief korte tijd en zijn van endogene aard.

Vandaag de dag worden er steeds hogere eisen gesteld aan mensen, zowel in de privé- als in de werksfeer. Deze eisen zijn van invloed op onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Ongeveer 50% van alle langdurig ziekteverzuim in Nederland is direct of indirect gerelateerd aan stress.

kost stress gerelateerd verzuim het Nederlandse bedrijfsleven rond de 5,4 miljard euro per jaar. Mensen beschikken over de mogelijkheid om hun eigen balans en gezondheid op een natuurlijke manier terug te vinden. Met de juiste begeleiding kan deze vaardigheid bewaakt en ondersteund worden om stress en stress gerelateerde ziektes zoals burn-out te voorkomen en hiervan te herstellen en een goede gezondheid te behouden.